Supervast

Service en onderhoud

Service

Wij zijn in staat om snel en deskundig uw defect apparaat in eigen werkplaats te repareren. Bij spoedmeldingen die wij niet binnen 48 uur kunnen verhelpen bieden wij u de mogelijkheid om een soortgelijk apparaat tijdelijk in bruikleen te nemen. Vraag naar de voorwaarden.

Onderhoud

Wilt u niet wachten op een storingsmelding, dan kunnen wij u ook preventieve onderhoudsbeurten aanbieden. Op deze manier beperkt u eventuele storingen tot een minimum. Regelmatig preventieve service betekent een hoge graad van inzetbaarheid van uw apparaten. Vraag naar de voorwaarden.

Onderdelen

Wij hebben de meest gebruikelijke onderdelen op voorraad. Zodoende kunnen wij veel onderdelen snel leveren. Voor een aantal apparaten hebben wij kant en klare reparatie-sets. Dit is een combinatiepakket, speciaal samengesteld om snel en gemakkelijk een groot deel van voorkomende reparaties aan uw apparatuur te verhelpen. Denkt u hierbij aan: o-ringen sets, magazijn-sets, slagpen-sets en ventielen-sets. Zo kunt u de makkelijkste service-klussen in eigen hand houden.